Mangler du en hobby til den sene aftentime

a12

Har du en lille blogger inde i maven? Du har så meget viden om et emne, som du virkelig gerne vil formidle videre til glade læsere. Du har oplevet, hvordan dine venner og bekendte elsker at høre dig guide dem op træning, bagning eller svømning – hvad end din passion nu er. 

Hvorfor er det så, du ikke starter din egen blog? 

Det kan være en ny levevej. Eller det kan være sjov underholdning, som du bliver glad for i længden faktisk at have startet med. 

hjemmetræner

Stene serier og YouTube-kanaler

Hvad foretager du dig, når børnene er lagt i seng om aftenen. Måske er du helt smadret i både kroppen og hjernen, så du faktisk ikke kan forholde dig til at skulle lave mere den dag. Eller måske sidder du blot og stener en serie, fordi du ikke ved, hvad du ellers skal give dig til. 

Hvis du har mod lyst og vilje til det, hvorfor så ikke finde dig en hobby til den sene aftentime. Det er i aftens ly fra høje børneråb og pligter, at mange forfattere, filminstruktører, virksomheder og andre visionære mennesker har startet deres karriere. 

Som forældre oplever man pludselig, hvor meget energi man faktisk har i sin krop, man bliver presset til det yderste. Her har du måske oplevet, at du faktisk kan mere end du havde regnet med. 

I så fald velkommen til din bloggerstart. Du logger ind på Yayhosting.dk og har nu fundet den bedste host til din hjemmeside. Nu skal du så have skabt noget meningsfyldt indhold. 

Hjemmesiden til din interesse

Du kan lave blogs til stort set alle tænkelige emner. Grundlæggende kræver en blog to ting – læsere og en blogger. 

Førstnævnte kommer til bloggen af flere forskellige årsager. Måske er de selv begyndt til svømning, bueskydning e.l. Måske er de vildt fascineret af politik, økonomi eller modetips, men beskæftiger sig ikke yderlige med det. 

Bloggeren skal her forsøge at navigere i de mange bloglæsere, som er derude. Du skal spørge dig selv: Er der læsere til mit emne? Er der lignende blogs? Hvad får læseren ud af at læse og se min blog?  

baby

Øv dine bloggerfærdigheder

Du har en hjemmeside, og du har en ide til indholdet på hjemmesiden – perfekt. 

Nu ved du, hvad du skal lave, når børnene er lagt i seng. Du skal hen til din computer og øve dig i at lave en brugervenlig, æstetisk og spændende blog. Du skal tjekke op på, hvordan man indretter en hjemmeside. Du skal tjekke dine konkurrenter ud se, hvad de lykkedes med både visuelt og tekstuelt. Nu skal du øve dig i at skrive og formulere dig, så læserne gider bruge tid på at læse dit indhold. Ofte vil læresætningen være, at du skal skrive klart, tydeligt og til en halvdoven læser. 

Øvelse gør mester, og du har de næste i hvert fald 18 år til at øve dig i den sene aftentime. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *