Skab din egen stil

a12

En meget vigtig del af det at blive voksen er, at du skaber din egen stil. Det gælder både i forhold til dit job, din bolig og din personlighed. Det kan både være den måde, du tænker og agerer på, og det kan være dit look og din fremtoning.

Det kræver en vis modenhed, før du er helt på plads med din stil, og den kan også sagtens ændre sig i takt med, at du bliver ældre. Hvilken slags voksen vil du gerne være, hvilke værdier har du og hvilken smag har du? Det tager en del år at finde frem til svarene på det.

Personlig stil

Understreg dit indre med det ydre

Når det kommer til dit look, så er der nok en stil, der tiltaler dig mest. Den stil skal helst matche din personlighed, så der kommer harmoni imellem dit ydre og dit indre. Når du vælger dine ting, så vil de mere eller mindre ubevidst sige noget om, hvem du er som person.

Vil du gerne fremstå på en bestemt måde, så kan du for eksempel have en bestemt type tøj på, vælge en bestemt type bil – eller måske vælge en bil fra. Du kan vælge en bestemt form for bolig og et bestemt kvarter i byen at bo i. Alle de mange valg, du træffer, udsender et tydeligt signal om, hvem du er.

Hvilken type er du?

Er du den afslappede type, den sporty type, den kontrollerede type, den tjekkede type eller en helt anden type? Det vil nok kunne ses på din tøjstil, dit kropssprog og så videre. Den bestemte stil, du har, kan du understrege ved at iklæde dig tøj, accessories, sko og så videre, som peger i samme retning.

Det kan være en fin måde at være tro imod sin personlighed på. 

Retro-stil

Det kan også være et spørgsmål om økonomi

Som ung har du sjældent mange penge at gøre godt med. Det rimer bedst med en stil, der er lidt afslappet, og du går måske meget ind for genbrug. Senere i livet kan du jo godt få en dyrere smag. Hvis du egentlig gerne ville vælge nogle dyrere ting, hvis du havde pengene, så kan du for eksempel finde nogle gode brugte ting, som fra nye har været ret dyre.

Du kan også vælge nogle ting, som har et mere eksklusivt look, men som faktisk er ok i pris. Det gælder for eksempel for dette super flotte CASIO CLASSIC RETRO A168WA-1YES. Det er et digitalur i den helt rigtige retro-stil, som er meget populær lige nu. Det er et flot og stilfuldt ur, som ikke koster alverden. På den måde kan du sagtens finde nogle flotte ting, der kan understrege din stil, til skarpe priser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *