Dit firma skal have en hurtig og stabil internetforbindelse

a12

Det er vigtigt at have en hurtig og stabil internetforbindelse, når man ejer et dansk firma. Langt de fleste danske arbejdere i dag benytter trods alt internettet, når de laver deres arbejde.­ Læs med her og se hvordan du sikrer dig en hurtig internetadgang for alle dine arbejdere og hvilke ting du generelt skal overveje i forbindelse med dette.

Alle arbejderne skal have hurtig internetadgang

Det er meget vigtigt at sørge for, at alle arbejdere har adgang til en hurtig internetadgang. Og hvis den internetadgang, du har lige nu, ikke er god nok, så skal du lede efter en bedre bredbåndsforbindelse. Måske er det på tide at få en større pakke? Eller skal du kigge efter et meget kraftigere bredbåndssystem?

Det er især noget du skal overveje, hvis du har rigtig mange arbejdere. Hvis du har rigtig mange arbejdere, der benytter internettet på samme tid, så kan det hurtigt gå hen og blive lidt langsommere. Der er altså meget større krav til dit internet generelt. Det er blandt andet noget, som du kan tage en god snak med det firma omkring, som giver bredbånd ud til firmaer som dine. De vil ofte have en meget god forståelse for, hvor godt et bredbånd du skal have.

Bredbåndspakker er i hvert fald ikke noget, som man umiddelbart skal spare penge på. Det vil hurtigt være besværligt for dine arbejdere faktisk at gøre deres arbejde i hverdagen, hvis internettet er meget langsomt. Det vil også nedsænke deres produktivitet en hel del, hvis det er langsomt. Det er derfor en god idé at investere i en ordentlig bredbåndsforbindelse, så dine arbejdere altid kan lave deres arbejde.

Hav en serviceaftale ved hånden

Det er også en god ide generelt at have en serviceaftale ved hånden, hvis der skulle opstå problemer med din bredbåndsforbindelse. Nogle gange opstår der trods alt forbindelsesproblemer og hvis de ikke bliver løst af sig selv, så skal man have nogen ud til at kigge på tingene. Måske er det for eksempel routeren der er noget galt med?

Prøv at se om det firma, du benytter til at få bredbåndsforbindelse igennem, også tilbyder sådan en serviceaftale. Ofte vil de gå hånd i hånd, da de dermed også kender deres egne systemer. Og det er i hvert fald en god ide at have en fast aftale omkring dette, så du ved præcis hvem du skal tage kontakt til, hvis du har behov for det.

Datasikkerhed på nettet

Helt grundlæggende er det også en god ide at tage en snak med dine arbejdere omkring datasikkerhed, når de befinder sig på nettet. Hvordan skal de forholde sig med den fortrolige information, de har gennem firmaet?

Du kan eventuelt tilbyde dem nogle kurser i datasikkerhed, så de er lidt mere oppe på dupperne omkring disse ting. Derudover kan du investere i en vpn og lignende, som beskytter jeres data. Det er en god idé at gøre det, da man dermed er bedre dækket ind.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *