Skab orden i dine ting

a12

Man kan have mange ting i et hjem. Igennem årene samler man lidt af hvert sammen. Det har du sikkert også gjort. Og der vil komme mere til med tiden. Du vil få flere ting, og alle de ting skal opbevares i dit hjem.

Du kan selvfølgelig putte dine ting i skuffer og skabe, men der er også en grænse for, hvor mange skabe og kommoder man kan proppe ind i et hjem. Du kan også have nogle små ting, som vil blive væk i et stort skab eller en rodet skuffe. Det ser desuden bedre ud, hvis du tænker på lidt variation i din opbevaring af dine ting. Den variation kan du skabe med foldekasser.

skuffe med uorden

Foldekasser til opbevaring

Du kan få foldekasser i mange størrelser. Der er de små, som kan rumme dine helt små ting. Der er også nogle mellem størrelser, og så er der de store opbevaringskasser. I dem kan du opbevare store ting.

Noget af det smart ved foldekasser er, at du kan opbevare alt i dem. Der er nemlig små kasser til små ting og store kasser til store ting. Du kan få alt lagt i kasser, så det ikke ligger og roder rundt omkring i dit hjem.

Kasser kan give lidt variation til skabe og skuffer. De kan give dig flere opbevaringsmuligheder. De kan dele skabene og skufferne op i mindre afsnit. De kan også lade dig sortere mere i dine ting, så det hele ikke bare ligger i én stor bunke i et skab.

Pak dem væk, og tag dem frem

En anden smart ting ved foldekasser er, at de kan foldes sammen. Når de er foldet sammen, fylder de næsten ikke noget. Du kan altså folde dem sammen, når du ikke lige bruger dem. Så kan du pakke dem væk og tage dem frem igen, når du får noget nyt, der skal i dem.

En smart opbevaringsmulighed er en fleksibel opbevaringsmulighed. Det er foldekasser. De findes nemlig i mange størrelser – endda også i mange farver, så de kan passe ind. De kan klappes sammen, når de ikke er i brug, og de kan opbevare alt lige fra små nipsting og nøgleringe til større ting som en hårtørrer og dine brætspil.

Når du kan tage din opbevaring frem og lægge den væk igen, giver det dig muligheder. Du kan gøre meget mere med din indretning. Du kan forbedre løbende og lave ændringer, når du har lyst. Og du har hele tiden rigeligt med plads til opbevaring af alle dine ting.

 Indretning med skabe

En del af indretningen

De foldekasser kan fås i mange farver og er flotte at se på, kan du bruge dem som en del af din indretning. De behøver ikke at være pakket væk i et skab eller en skuffe. De kan stå fremme. De kan enten opbevare og skjule dit rod, eller de kan fremvise dine ting.

Det kan være en god idé at bruge opbevaringen som en del af din indretning. Du er nemlig nødt til at have nogle opbevaringsmuligheder i dit hjem. Så de kan lige så godt være pæne og passe sammen med resten af din indretning.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *