Forbered dig selv mod det uventede situationer

a12

Som ung og uerfaren er der selvfølgelig nogle situationer som man aldrig har prøvet endnu. Hvis du lige er flyttet hjemmefra, så vil du sagtens engang i fremtiden både komme til at smække dig ude eller blive ramt af strømsvigt, og derfor skal bruge en låsesmed eller døgnservice elektriker akut. Det kan også være at du får et vindue ødelagt eller bliver ramt af en oversvømmelse derhjemme.

Det kan mange ting hvor du akut skal bruge en håndværker. Dine forældre eller dine venner kan sagtens hjælpe dig med hvordan du skal finde en god håndværker i en akut situation. Men hvis du gerne vil prøve selv så kommer vi med nogle gode tips her;

  1.       Søg på Google efter den type af håndværkere du skal bruge hjælp af, husk at skrive hvilket område så du ikke får en håndværker frem fra Næstved hvis du bor i København.
  2.       Vælg ikke bare de øverste håndværkere på Google, du kan spare mange penge og minimere risiko for problemer gennem at danne dig et overblik om hvor gode de håndværkere er, som du vælger at kontakte.
  3.       Læs deres anmeldelser igennem, har de mange tilfredse kunder? Eller er der mange der brokker sig over samme ting?
  4.       Er håndværkeren personlig, dvs. bruger han sine egne billeder på sit arbejde, så er dette et tegn på at håndværkeren er stolt over sit arbejde og derfor går op i at yde et godt stykke håndværk.
  5.       Tjek autorisationer, hvis du for eksempel skal bruge en elektriker eller VVSér så er det vigtigt at disse er autoriserede, du kan nemt finde ud af om de er autoriserede igennem at kigge i autorisationsregistret på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside.
  6.       Skriv en kort liste med telefonnummer og ring rundt.

Når du ringer rundt, så kan du være heldig og finde en der har tid til at hjælpe med det samme. Nogle gange så er det nødvendigt at ringe til 10 før du finder en der er seriøst og har tid til at hjælpe med det akutte problem.

Hvis du vil undgå at ende ud i en stresset situation så kan det være en god idé at være forberedt. Du kan forberede dig selv på at det værste vil ske i alle tilfældene og at udføre alt ovenstående forarbejde på forhånd. Det vil sige at du udarbejder en liste med telefonnummer på håndværkere som du kan lide, som du gemmer i din mobil eller på en seddel derhjemme. Så er det bare at ringe hvis det skulle ske noget uheldigt i din nye bolig. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *