Forfølg din drøm allerede i 10. klasse

a12

Hvis du skal til at begynde i 10. klasse, og du allerede ved, du har en passion for madkunsten, så kan det være, det er noget, du allerede skal forfølge nu. Der er nemlig efterskoler, der specialiserer sig inden for bestemte områder, og her er gastronomien bestemt ikke nogen undtagelse.

pasta og æg

Gør det, du er god til

Hvis man allerede i en tidlig alder ved, hvad det er, man kan, så er der jo ingen grund til at prøve andre veje. Man har fået en gave i livet, hvis man allerede i en tidlig alder kan sige, hvad man gerne vil være. 

Forfølg din zrøm

Hvis du går og drømmer om at lave mad, så kan det være, du skal bruge din 10. klasse på en efterskole, der kan hjælpe dig med at realisere denne drøm. Det er jo faktisk sådan med madkunsten, at det er et fag, man altid kan forbedre sig i. Der er altid en ny smag, man kan prøve kan prøve at eksperimentere med eller en ny tendens inden for madkunsten, der skal undersøges. 

en lækker burger

De andre fag er også vigtige

Det anbefales selvfølgelig ikke, at man i en alt for tidlig alder smider alt, der hedder dansk, matematik og fysik væk. Det kan jo altid være rart at have noget, man har mulighed for at falde tilbage på. Men hvem siger, man kan ikke kan forfølge sin drøm, samtidig med at sørger for at opretholde sin skolegang?

 

Efterskole er en oplevelse for livet

Der er mange, der beskriver deres efterskoleår som et af de bedste i deres liv. Det er her, man får lov til at leve på en helt ny måde og forme nye kammeratskaber, man aldrig glemmer. Tænk hvis du oveni dette kunne kombinere dit ophold med noget, du brænder for. 

Så kan det godt være, man har lyst til at skippe skolen lidt sjældnere. Hvis du drømmer om at få en oplevelse for livet, samtidig med at du kan forfølge din drøm, så kan det være, at en efterskole med en linje for gastronomi lige er noget for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *