Forny din have med granitskærver

a12

Går du med lysten til at påbegynde et nyt haveprojekt, men ved ikke hvor eller hvordan du skal starte? Granitskærver er oplagt som haveprojekt, da du både kan begive dig ud i et lille såvel som et stort projekt. Ikke nok med at din have vil få et nyt udtryk, er der også mange andre fordele ved granitskærver, som du kan læse meget mere om herunder.

Hvad kan granitskærver bruges til?

Der er en lang række muligheder ved implementering af granitskærver, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Granitskærver er særligt populære til:

  • Haveanlægning
  • Indkørsler
  • Pyntesten

Den ene mulighed behøver jo ikke udelukke den anden, og står du f.eks. med overskydende granitskærver efter dit projekt er færdigt, vælger mange at anlægge de resterende sten som ekstra pynt i haven. Du får et flot og livligt udtryk i din have, da der er en naturlig variation i hver sten. Granitskærver er desuden forekommende i japanskinspirerede haver, hvorved du f.eks. kan anlægge stenene rundt om et bassin, som pynt ved dine bede eller rundt om dit hus.

Vores udvalg af granitskærver

Hos Net2havesalg har vi et bredt udvalg af granitskærver. De kommer i forskellige farver, herunder sort, rød/sort, hvid, hvidt marmor og grå. Granitskærverne kommer i størrelserne 8-11 og 8-16, men det er dog muligt, at nogle enkelte af stenene afviger en smule. Granitskærver kommer fra bjerge, hvori naturproduktet granit forefindes. Det kaldes granitskærver, fordi granitten bliver knust til disse små sten. Ved køb af granitskærver hos os, tilbyder vi:

  • At granitskærverne kommer i bigbags, hvilket er billigere, end at købe granitskærver i småsække. Desuden kan bigbags komme til nytte, da man kan gemme dem og genbruge dem til andre byggeprojekter.
  • At du kan selv sammensætte farvekombinationen. Vælg mellem et enkeltfarvet udtryk eller leg med utallige farvekombinationer.

sten

Granitskærver vs. Fliser

Går du og funderer over, om du skal anlægge din have med større fliser eller mindre sten? Hvis dette er tilfældet, burde du have med i din overvejelse, at der er mange fordele ved granitskærver fremfor fliser. Granitskærver er oplagte til større såvel som mindre anlægning, og stenene er et billigere alternativ til anlægning end fliser. Desuden kan man få udlevet sin indre anlægsgartner og selv lægge granitskærverne an, hvorimod anlægning af fliser kræver en større viden og omfatter flere ressourcer. Desuden vil der være en større vedligeholdelse ved fliseanlægning, da jordbunden f.eks. kan synke, eller du kan risikere, at fliserne skærmer af for regnen ved skybrud, hvilket leder regnen mod husets sokkel. Når du først har anlagt din have og dit hus med granitskærver, bliver det lettere for regnvand at synke ned i jordbunden.

Vælg en smuk og nem anlægning

En granitskærvanlægning giver konnotationer til japanske haver og har et naturligt æstetisk udtryk over sig. Alt i alt er det både nemt at anlægge og nemt at vedligeholde. Endelig er det værd at bemærke, at det også er en anlægning, der er nem at skifte ud, hvis man efter noget tid kunne tænke sig at prøve noget andet. Vores sortiment byder på mange natursten, som giver en unik have.

Kilde: Inspirationtilbolig.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *