Skab de rigtige rammer til hjemmekontoret

a12

Flere og flere virksomheder kræver, at man arbejder hjemmefra nogle dage om ugen, eller at man til tider skal tage opgaver med hjem i weekenden. Det er derfor vigtigt, at man har en god base i hjemmet, hvor man kan arbejde i fred og ro. Det er vigtigt, at man får skabt de rigtige omgivelser, og særligt hvis det er ens første fuldtidsjob. 

Whiteboard til opgaver

Få et godt overblik over dine opgaver 

Det er rigtig vigtigt, at man har styr på dagens eller weekendens opgaver, så man kan holde sig selv lidt i nakken. Det er nemlig det, som de fleste kæmper med, når de arbejder hjemmefra.

Det kan derfor være en god idé, at man får indarbejdet nogle rutiner, som er med til at sikre, at man når alt det, som man skal. En rigtigt god og effektiv hjælpende hånd til det er whiteboards

Det er en nem og simpel måde at holde styr på dagens gøremål. Den kan bruges til at skrive en to-do liste eller lave en mere organiseret tidsplan for dagen. På den måde er man sikker på, at man ikke glemmer en opgave eller et vigtigt møde. 

Det kan være med til at hjælpe dig til at få indarbejdet nogle god rutiner, så du får mest muligt ud af din arbejdsdag. Særligt hvis det er ens første fuldtidsarbejde, så kan det være en anelse svært lige at komme ind i det og føle, at man har helt styr på det fra første dag. 

Hjemmekontor med mapper

Orden, orden og atter orden

Det lyder sikkert en anelse banalt, men man kommer rigtig langt med god orden i tingene. Hvis ens nye flotte skrivebord flyder med notes papirer, post-its og andre vigtige dokumenter, så kan det være svært at finde det, som man skal bruge. 

Det kan også være svært at holde fokus på det, som man sidder og arbejder med i øjeblikket. Det er derfor vigtigt, at man sørger for at skabe en god orden, så man netop undgår det. 

En rigtig fin måde er, at man sørger for at lave en plads til alt. Man kommer langt med et par mapper og et par skuffer. Hvis man allerede fra start har udvalgt en plads til alt og smider brugt eller ubrugelige noter og post-its ud, så vil der automatisk komme en orden i tingene. 

De fleste whiteboards er også magnetiske, så man kan også bruge det til at hænge vigtige noter op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *