Virksomhedens bankende hjerte må aldrig løbe tør for kræfter

a12

De fleste virksomheder har et stort bankende hjerte, som får alle tandhjulene til at samarbejde. For mange virksomheder hedder dette hjerte et printerum. 

Printerummet er alt for ofte et mysterium for mange ansatte. Deres liv og arbejde afhænger at, at rummet er i bedste stand og fungerer optimalt. Men de ville ikke selv ane, hvordan en fejl med printeren skulle fikses – og selvopfundne løsninger dur ikke. 

Derfor skal der var en printeransvarlig med hovedet skruet ordentlig på. Desuden skal de ansatte også tvinges til at eje viden og printeren.

forvirret_ansat

Få fyldt lageret med printerudstyr

Printeren er så essentiel på kontoret, fordi en defekt printer stopper arbejdet på kontoret. Der skal printes rapporter, regnskab og andet papir til mødet. Er printeren defekt, ender mødedeltagerne med at skulle stirre på samme skærm. Der skal sendes mails rundt efter mødet med rapporter, aftaler og regnskab. Det er uprofessionelt og kluntet. 

Derudover er der alt det papir, som virksomheden bruger internt. Når der skal printes arbejdsmateriale til kontoret, når der skal printes følgesedler, fakturaer osv. Er det ikke muligt, skal produktionen vente på, at papiret kan printes. Ikke bare kluntet og uprofessionelt, det er dyrt og dumt. 

Derfor skal jeres printerum altid have de fornødne genstande. Der skal altid være fyldt op med billige printerpatroner, med toner og papir. En fejl kan fikses, men mangler der patroner kan printeren være defekt resten af dagen. Det må aldrig ske. Hvis hjertet stopper, stopper tandhjulene med at fungerer i virksomheden.

En kløgtig printer-ansvarlig er essentielt

Udover en masse printerpatroner skal der også være en printeransvarlig ansat. En person, som ved alt om jeres specifikke printer. En, der altid får bestilt den rette mængde printerudstyr hjem. En, der altid kan hjælpe jer af med jeres printerproblemer. 

En klog ansat, der varetager jeres printerudfordringer, er essentiel for enhver virksomhed. Igen. I taber penge, hvis I overlader printer-galskabet til forvirrede ansatte, der ikke har forstand på printeren. I taber penge, hvis jeres printerum ikke har de rette mængder printerudstyr, fordi bestillingen går på skift – og hvem var det nu i denne uge. 

Nej, der skal enten ansættes en til at varetage printerrummet ellers skal en fra virksomheden have denne tjans udover sit andet arbejde. Det er den eneste kløgtige måde at drive printerrummet for jeres virksomhed. 

printer

Giv de ansatte nyttig printer info

Hvad så den dag, hvor han/hun er syg? Så står I uden viden om printeren, uden mulighed for at fikse et opstået problem og uden viden om, hvad og hvor meget der skal bestilles hjem.

Nej. Den printeransvarlige skal selvfølgelig kunne dele ud af sin viden. Der skal være grafiske tegninger i printerummet, der viser, hvordan det optimalt skal se ud. Der skal hænges sider op, hvor der står med store bogstaver, hvordan og hvad man skal gøre i de ofte udfordrende situationer. 

Den nyttige viden som en printeransvarlig har, skal ikke gå til spilde hvis han/hun skifter job eller er sygemeldt. Så ineffektivt må et printerrum aldrig ledes. Husk nu, det er hjertet af hele virksomhedens operation. Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *