Lad være med at betale for meget for flybilletter

a12

Vil du bruge din næste ferie i udlandet? Det har længe været svært at tage på ferie i udlandet uden at skulle bekymre sig om corona, så det er fristende at gribe chancen, nu hvor den endelig er her.

Måske er det også fristende at springe på den første rejse, du præsenteres for, men hold dig i skindet. Der er mange rejsedestinationer derude, og du kan ofte rejse forholdsvis billigt, hvis du blot overvejer dine muligheder, før du vælger.

Skal det nu også være de mest populære destinationer?

De mest populære destinationer er ofte de dyreste, fordi der er rift om billetterne. Har du overvejet at rejse til en mindre velkendt destination? Mange lande og byer har utrolig meget at byde på, og hvis de har færre turister betyder det også, at du ofte kan få en mere autentisk rejseoplevelse, fordi du ikke vil være omringet af turistfælder.

Overvej en afbudsrejse

Som du måske er bekendt med, er det muligt at købe såkaldte ’orange billetter’, når du rejser med tog. Disse billetter er billigere, men det skyldes at de hovedsageligt eksisterer for at fylde tomme pladser på et tog. De skal derfor købes forholdsvis sent, og du får ikke meget at sige i forhold til, hvor du vil sidde.

Når du skal med et fly, kan du også finde billetter, der er sat ned i pris, så flyselskabet kan få fyldt flyet med passagerer. Du kan enten holde udkig efter disse afbudsrejser, så du kan springe til, så snart der er en afbudsrejse til en by eller land, du er interesseret i, eller du kan med kort varsel blot vælge blandt det udvalg, der er, når du tjekker dagen før, du vil af sted. Uanset hvad kan du være sikker på at finde billige flybilletter på denne måde.

Sammenlign flyselskaber

Selv i Danmark har vi et bredt udvalg af flyselskaber, der kommer gennem vores lufthavne. Undersøg derfor hvilke destinationer de mange flyselskaber har, og hvilke priser, disse rejser har. Ikke alle flyselskaber har de samme destinationer, så valget af destinationer vil ofte indsnævre dine valgmuligheder.

Når du har sammenlignet priserne, vil du ofte se, at nogle flyselskaber er betydeligt billigere end andre, men overvej grundigt, om du behøver det billigste af det billige. Meget billige flyrejser kommer ofte med et flyselskab, der ikke nødvendigvis har den bedste virksomhedspraksis. For eksempel får flypersonale ofte ringe løn hos disse selskaber.

Selvfølgelig skal du ikke føle dig presset til at betale i dyre domme for en flyrejse, men det er værd at huske på, at de allerbilligste priser ikke nødvendigvis bringer gode forhold og service med sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *