Linkbuilding er en vigtig online disciplin, men hvordan gør man?

a12

Kunne du godt tænke dig at begynde at skrive dine egne artikler, som kan blive lagt ud på nettet, og håber du på, at der er mange, der gerne vil læse dem? Hvis dette er tilfældet, så er det vigtigt, at du kender til begrebet linkbuilding. Linkbuilding er nemlig med til at få Google til at placere netop dine artikler i topresultaterne blandt så mange andres, når man søger på det emne, som du har skrevet om. Dette betyder, at chancen for, at du får mange flere besøgende til at klikke ind på din side, fremfor hvis ikke du gjorde brug af linkbuilding, bliver forhøjet betydeligt.

Linkbuilding får din artikel højere op i søgeresultaterne

Nu har du måske fået lidt bedre styr på, hvad linkbuilding egentlig gør for din artikel, men hvordan gør man så brug af linkbuilding i sine artikler? Det vigtigste, du kan gøre for at få dine artikler højere placeret i søgeresultaterne, som man også kan kalde for en søgemaskineoptimering, er at gøre brug af links i dine artikler. Det kan for eksempel være, at du gerne vil inspirere folk til, hvordan de kan indrette deres stue, og du derfor skriver en artikel om boligindretning. Hvis du så for eksempel skriver om, hvor man kan finde en masse fine lamper, sofaer eller noget andet, kan du linke til nogle forskellige hjemmesider, der handler om boligindretning!

Sørg for at bruge relevante links

Jo flere links, du bruger, jo bedre bliver chancen for, at din artikel kommer højere op på Google. Du skal dog huske på, at de links, som du indsætter i artiklen, skal være relevante for det, du skriver om. Det giver for eksempel ikke mening at indsætte et link til leasing af biler, hvis du skriver om boligindretning, medmindre du kan få emnet vinklet over til det. Hvis du godt kunne tænke dig at skrive nogle artikler, der gør brug af en masse  linkbuilding, så bør du tilmelde dig denne side, der giver dig muligheden for at få adgang til at linke til utroligt mange hjemmesider.

Er du blevet klogere?

På siden kan du tilmelde dig et abonnement, så du frit kan få links fra mere end 360 SEO hjemmesider, som du kan bruge i dine artikler. Alle de hjemmesider, som du kan gå ind på, har en masse emnespecifikke og gode links, så det bliver nemt for dig at finde det eller de links, du skal bruge. Prøv at tage et kig på siden, så du kan læse mere!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *