Najell Lift – Den moderne babylift der er uundværlig

a12

Når du skal finde rundt i markedet af babyudstyr, kan det godt opleves som lidt af en jungle. Der skal tænkes på barnevogn, højstol, seng, puslebord, tøj, legetøj, ammepude, autostol og meget mere. Ja, man bliver næsten helt forpustet, når man som kommende forælder bevæger sig ind i en butik med babyudstyr for første gang.

Heldigvis findes der nogle gode, multifunktionelle produkter på markedet. Her kan du læse om den ikoniske najell lift, der vil gøre livet som nybagt forælder mere bekvem. Med liftens smarte design får du nemlig hele fire funktioner i én. Læs om dem alle her.

Et smart transportmiddel

For det første fungerer liften som et transportmiddel ved hjælp af produktets afstivende bræt under madrassen samt liftens håndtag. På den måde kan du nemt bære din baby rundt uden at skulle gå på kompromis med barnets komfort. Liften er særligt god til at bære den nyfødte hjem fra hospitalet, og den er helt uundværlig, hvis du bor i lejlighedskompleks med trapper.

Najell lift kan tilpasses dit barns størrelse og er godkendt fra 0 år og op til dit barn vejer omkring 9 kg.

Bæreselen giver dine arme fri

Som en særlig feature kommer Najell lift med en bæresele, som du kan klikke på liften. På den måde kan du også bære liften over skulderen og således have hænderne fri til hverdagens gøremål. Smart, når der også skal slæbes på pusletaske, indkøbsposer eller søskende.

En hurtig vej til drømmeland

Udover at være et transportmiddel udgør liften også en tryg og beskyttende base for din baby. Ved den rette brug vil dit barn også begynde at forbinde liften med sovetid. Du kan på den måde også benytte liften som en sikker babynest, som dit barn kan sove i hvad enten det er på gulvet, i sofaen, i sengen mellem mor og far eller i barnevognen. Najell lift er nemlig tilpasset de fleste barnevogne, så liften passer lige ned i barnevognens liggedel. Det er smart, da du ikke behøver at vække din baby efter endt gåtur. Du kan blot løfte det sovende barn op fra barnevognen i liften.

Netop på grund af liftens understøttelse af den gode søvn er Najell lift anbefalet af børnepsykologer. Da du under brug af liften har særligt gode muligheder for at skabe øjenkontakt med dit barn, fremmes tilknytningen desuden mellem dig og din baby.

https://www.unicef.org/parenting/child-development/baby-tips kan du hente mange flere anbefalinger og tips til den første tid som nybagt forælder.

Med plads til leg

Sidst men ikke mindst kan den geniale Najell lift foldes ud til et blødt legetæppe ved hjælp af et snoretræk i liftens ender. Her kan din baby ligge komfortabelt, og du kan eventuelt sætte et aktivitetsstativ med legesager henover tæppet, så dit barn har noget at kigge på og fascineres af. Tæppet er også et godt sted for de motoriske øvelser for din baby. Øv for eksempel at din baby ligger på maven i kortere intervaller. Herved trænes nakke- og rygmuskler, som din baby skal bruge for at kunne holde hovedet selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *