Hvilken uge er vi i? Få styr på kalenderen

a12

Kender du det, at man er ved at planlægge noget med nogen, og de refererer til en bestemt uge? Det er typisk pædagoger i børnehaven, elektrikeren eller andre, der lige spørger, om man kan mandag i uge xx. Og så står man der og ligner et stort spørgsmålstegn og ligner en, der ikke har styr på noget som helst. Hvis man ikke til daglig planlægger ud fra ugenumre, så er det ikke nemt at vide, hvilke uge vi er i. 

Kalender

Ugenumre er et dansk fænomen

Det er heller ikke alle mobiltelefoner, der har dette indskrevet, så det kan sjældent redde dig ud af en pinlig situation, hvis du står og fumler med den samtidig. Ugenumre er nemlig et dansk fænomen, som ikke bruges i udlandet, og da telefonerne kommer fra udlandet, har de ikke indbygget denne lille detalje. Men frygt ej! Hvis du ikke har en gammeldags, fysisk kalender stående og fylde på køkkenbordet, kan du stadig finde frem til det rette ugenummer.

Gør det nemt at danne overblik over mærkedage og aftaler.

Praktisk online kalender

Du kan finde alle relevante informationer til at holde styr på tiden her. Det kan nemlig være rart at have en to-go side, når dagene bliver rodet sammen. Der kan du ikke blot finde information på hvilen uge vi er i, men også alle mulige andre praktiske og relevante informationer, der bandt andet tæller:

  • Det aktuelle ugenummer
  • Særlige mærkedage
  • Datoer for sidste uge
  • Datoer for indeværende uge
  • Datoer for kommende uge
  • Nedtælling til jul
  • Nedtælling til nytårsaften
  • Komplet oversigt 

Er det ikke fantastisk, at der findes en side, hvor man bare kan klikke sig ind og læse sig frem til det aktuelle ugenumre lige med det samme, uden at skulle bladre datoer igennem og sammenligne med dagens dato på mobiltelefonen? 

Det kan også være rigtig rart at kunne se en oversigt over mærkedagene. Jul og nytår kan vi vist alle sammen, men hvornår er det nu lige, at der er påskefrokost sammen med hele familien? Hvornår er det nu lige, at der er Sants Hans fest?

Siden kan også bruges som kalender, med en komplet oversigt over alle dater, ligesom du kan se en sjov nedtælling til jul og nytår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *