Papirsposer til din virksomhed

a12

Der er kommet et stigende fokus på miljøet over de seneste år. Det har bl.a. medført, at mange flere virksomheder og butikker skifter over til papirsposer i stedet for plastikposer. Hvis det er noget, du også går og tænker over, om du også skal gøre, så kan du læse her, nogle overvejelser du kan gøre dig omkring valget af papirsposer. 

Papirspose til shopping

Hvilken slags pose skal du bruge?

Når du skal indkøbe papirsposer til dit firma, skal du tænke grundigt over, hvad de skal bruges til. Hvis du er en bager, har du brug for brødposer til at lægge dine solgte varer ned i, og hvis du sælger bland-selv-slik, skal dine kunder have en pose, de kan blande slik i. Der findes mange forskellige situationer, hvor papirsposer er rigtig gode, så længe du sørger for, at du får fat i de rigtige papirsposer til lige netop det, du skal bruge dem til. 

Størrelse

Der findes f.eks. forskellige størrelser papirsposer. Hvis du har bland-selv-slik, skal du have en pose, der er stor nok til, at dine kunder kan fylde den så meget op, som de vil. Hos en bager, kan det være man skal have forskellige størrelser poser, da der f.eks. er forskel på størrelsen af en chokoladebolle og et franskbrød. 

bæredygtig pose

Hvor meget skal den kunne holde?

Hvor meget en papirspose kan holde til, kommer an på konstruktionen af posen og valget af materiale. Hvis du skal have poser, der kan holde til mere end den normale bagerpose, kan det være du skal have fat i det, der hedder en fidelepose. Du skal også overveje materialevalg. Nogle poser kan nemlig også være lavet af græs, som gør posen bionedbrydelig. Hvis du f.eks. skal bruge poser til dine kunders varer, kan det være en hank også kunne være en god ide. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *