Hold en sjov indflytterfest med udklædning

a12

Det kan være ret svært at sige hvornår man helt præcis er voksen; Er det når man fylder 18? Eller 21? Er det når man får kørekort, eller når man får sit første ”rigtige” arbejde? Det er svært at sige helt præcist, og det vil helt sikkert også være en meget individuel følelse, selvom der selvfølgelig sker noget juridisk når man bliver myndig. De fleste kan nok også nikke genkendende til, at det føles meget voksent når man flytter hjemmefra. Så skal man selv have styr på økonomi og praktiske ting, og det vil de fleste nok mene er ret voksent.  Man må dog ikke glemme at have det sjovt, og hvorfor ikke fejre sin nye uafhængighed med en sjov indflytterfest med udklædning? 

Kvinde i udklædning

Find fede ting til festen

Der er mange måder at holde indflytterfest på. Måske vil du gerne inkludere mad og drikke for gæsterne hele aftenen, eller måske foretrækker du at gæsterne kommer senere. Når du har besluttet dig for hvad du ønsker mht. mad og drikke, skal du overveje om der skal være indslag, lege, aktiviteter eller noget helt andet. En forholdsvis nem måde at sætte gang i en fest, er at invitere til temafest med udklædning. Kun fantasien sætter grænser, og det vil uden tvivl blive festligt når folk møder op i flotte og sjove kostumer. Hos Billig-Billy kan du b.la. finde et stort udvalg af festartikler, kostumer, parykker og udklædningsskæg. Så uanset om du skal holde julefest, 80’er party, have tyrolertema eller noget helt andet, så vil du helt sikkert finde det du mangler hos Billig-Billy. 

Udklædte mænd venter på bus

Forbered din fest hos en butik der tager ansvar

Billig-Billy har eksisteret siden 2010 hvor den første butik så dagens lys. Den blev ret hurtigt en succes, og der findes nu ti Billig-Billy butikker, samt en webshop, der selvfølgelig også er fyldt med gode tilbud, så du kan handle nemt hjemme fra sofaen. Du kan selvfølgelig finde udstyr til din næste fest hos Billig-Bily, men faktisk finder du også et stort udvalg inden for personlig pleje, husholdningsartikler, elektronik, brugskunst og meget, meget mere. Alt sammen til rigtig gode priser, og det er selvfølgelig essentielt når man lige er flyttet ud for at bo selv, og måske ikke har det største økonomiske overskud. Det er også værd at bemærke at Billig-Billy er en butik, der tager et socialt ansvar, ved for eksempel at støtte op om miljørigtig indpakning og sponsorere Aalborg karneval. Der er altså rigtig mange gode grunde til, at din næste fest bliver endnu sjovere med hjælp fra Billig-Billy. Der er nemlig mange ting man skal huske når man bliver voksen og flytter hjemmefra, men at holde op med at have det sjovt, er bestemt ikke en af dem!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *