Pas på dine tænder, når du sover

a12

Døjer du som mange andre med tandskæren? Man kan ikke sige, at tandskæren er en god ting, og dem som døjer med det kender helt sikkert også til alle de ulemper, der følger med, når man skærer tænder – især den hovedpine, man kan få, er ikke til at holde ud. Men frygt ej, for hvis du skærer tænder, kan du om natten bruge en bideskinne. Så har du kontrol over dine tænder om natten, og du kan undgå hovedpine og nakkesmerter om dagen. 

Man har kun et sæt tænder

Det er vigtigt, at man passer på de tænder, man har, for når man først er blevet voksen, er der ikke lige nye tænder, som vokser ud, hvis der sker noget. Hvis du begynder at mærke irritationer som tandskæren, er det altså også vigtigt, at du får gjort noget ved det. For selvom den “kun” er dine tænder, har du altså kun et sæt, og dem skal man virkelig passe på – du får dem ikke igen!

Man har ikke kontrol over sin krop om natten

Hvis du gerne vil gøre noget ved de ting, som du døjer med – det kan være alt fra snorken til tandskæren – så er natten et oplagt tidspunkt at forebygge problemerne på. Både fordi at du om natten ikke har kontrol over, hvad din krop gør, og hvordan den bevæger sig, men også fordi at du sover om natten og har mulighed for i lang tid at kunne forebygge de små irritationer. Hvis du eksempelvis skærer tænder, kan du have en bideskinne på hele natten, og hvis du snorker, kan du bruge en snorkeskinne i løbet af natten.

Få fingrene i en bideskinne

Hvis du har problemer med tandskæren, og du gerne vil have gjort noget ved det, skal du først og fremmest opsøge din tandlæge. Hvis du går til tandlægen, vil de fleste også anbefale en bideskinne, så det er simpelthen noget af det bedste, du kan gøre, hvis du gerne vil stoppe med at skære tænder. En bideskinne er en super god investering, fordi du gør noget rigtig godt for dit helbred og ikke mindst dine tænder. Hvis du gerne vil slippe af med din tandskæren øjeblikkeligt, kan du se mere om, hvordan en bideskinne fungerer her og se, om det ikke nok skulle være den helt rette løsning for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *