Find den rette praktikplads som elektriker

a12

En stor del af det at blive voksen handler om at få en uddannelse, en fast indkomst og et job. For nogen er vejen til drømmejobbet lige, for andre tager det lidt mere tid at finde ud af hvad man vil.
Der er altid brug for elektrikere og er det den vej man ønsker at gå, er man sikret job mange år ud i fremtiden. Der er også gode muligheder for at starte selvstændig senere i livet.

Praktikplads samtale

Flyt hen hvor jobbet er

Har man ikke bosat sig et fast sted, fået kæreste, børn og stiftet rigtig familie endnu så kan det godt betale sig at kigge efter job i hele landet, og bosætte sig efter hvor jobbet er. Især lærepladser kan nemlig være svære at få, så hvis man kan øge sine muligheder ved at flytte er det ikke en dårlig ide. 

Mød personligt op

Du skal helt sikkert forberede dig på at skrive mange ansøgninger for at få en læreplads som elektriker. Selv om der er mangel på arbejdskraft, er det altid lidt svært at få en læreplads, men det giver altid et godt indtryk at møde personligt op.

Du kan let finde en elektriker på Sjælland, og så er det bare med at få skrevet en god ansøgning og så komme afsted, nogle steder har de selvfølgelig ikke altid tid til at snakke, men så kan man måske lave en aftale om at komme igen senere. 

Styrke traening

Pas godt på dig selv 

Ved siden af uddannelse eller job, skal der jo også være plads til familie og venner. Er du ung står du måske også over for dit første huskøb når jobbet først er på plads. Det kan være en svær balancegang at få tid til det hele, og man skal også huske at passe på sig selv.
Det vil altid være en fordel at være i god fysisk form, og nogen spiller fodbold og dyrker anden sport i fritiden.
For at passe godt på dig selv og din krop vil det altid være en god idé at styrketræne kroppens store muskler, såsom ryg, mave og ben.  Har du ikke tid til at gå i motionscenter til hverdag, så kan en simpel bænk til træning og nogle få håndvægte også sagtens gøre det.

Jo mere man kan træne jo bedre er det selvfølgelig, og man kan få et væld af udstyr til hjemmetræning. Flere vælger faktisk at indrette deres helt egen motionsrum.
Når du passer godt på dig selv, så får du mere overskud på jobbet og bliver ikke nedslidt, samt det vil også give dig mere overskud til alt det du skal nå ved siden af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *