Prøv en digital bogholder til dit regnskab

a12

Er du for nylig startet op som selvstændig, ved du at der er mange ting, som man skal holde styr på. Især hvis man ikke arbejder alene. Særligt økonomien er vigtig, da det er den der fortæller dig, hvor længe du kan fortsætte som selvstændig. I starten vil det altid være presset, og for mange tager det lang tid før økonomien rigtig blomstrer. Undervejs er det vigtigt ikke at begå for mange økonomiske fejl, da det kan have konsekvenser for virksomheden. Det kan en bogholder hjælpe dig med.

Hvad laver en bogholder?

En bogholder sørger for at der er styr på virksomhedsøkonomien. Således kan vedkommende hjælpe med at betale moms, indberette indtjening og lave årsregnskabet. Som før nævnt er der mange ting at holde styr på, og derfor er det rart at have nogen, som ved hvad de laver.

Få kompetent rådgivning

Hos et bogholderi har du muligheden for at stille alle de spørgsmål, du skulle have til dit regnskab, heriblandt også diverse termer. Det kan også være at du ønsker at trække virksomheden i en anden retning, økonomisk set? Her vil du også kunne få hjælp fra bogholderen, til at føre det ud i livet.

En digital bogholder

Bogholdere er vant til at notere meget på papir, men i takt med udviklingen, er størstedelen af arbejdet blevet digitalt. Det gør det nemmere og hurtigere at håndtere datamængden, og det er bestemt også nemmere for kunden. Nu er arbejdet gået et skridt videre, i form af en app som er en digital bogholder. Det giver dig mulighed for at sende dine filer og bilag hurtigere, ved blot at tage billeder af dem gennem app’en. Det giver dig en samlet oversigt, så du kan se hvilke dokumenter du har sendt, og hvilke der mangler. Så kan du som kunde også være mere ind over processen med økonomien, da du kan følge med via app’en.

En fast pris, uden overraskelser

Har man mange bilag, eller kræver økonomien mange arbejdstimer, så kan det bestemt være værd at finde en digital bogholder med abonnement. Det kan godt være at det bliver en lidt højere månedlig pris, men til gengæld kommer der heller ikke nogen overraskelser. Du betaler én pris, og kan bruge din bogholder så meget du vil. Og udover selve arbejdstiderne, får du naturligvis også mulighed for den samme gode rådgivning, som ved et traditionelt bogholderi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *