Sådan holder du fast i de sunde vaner

a12

Vi ved alle godt hvor vigtigt det er at spise sundt og få motion ind i hverdagen. De fleste af os har da også en meget sund livsstil med masser af god træning og gode vaner, i forhold til det vi spiser. Men derfor slipper den gode stil nu alligevel fra os af og til. 

Læs her hvordan du kan hjælpe dig selv med at holde fast i de gode vaner og blive ved med at træne og spise sundt i din hverdag.

Frugt, Vandmelon, Frugter, Hjerter, Blåbær, Brombær

Ridning er den bedste træning 

Rigtig mange danskere har eller har på et eller andet tidspunkt haft et kort til det lokale fitnesscenter. Meget ambitiøst melder vi os ind og binder os selv op for flere måneder af gangen, fordi vi tænker at vi nu fra den ene dag til den anden skal ændre os. Men ofte ender vi kun med at dukke op et par gange og så hopper vi fra igen.

En af grundene til, hvorfor mange af os har så svært ved at holde fast i motionen, når den foregår i et motionscenter, er, at det simpelthen ikke er særligt sjovt. Og hvad der ikke er sjovt det undgår de fleste af os.

Så hvis du har et ønske om at komme i lidt bedre form eller måske endda tabe et par kilo, så er du bedre tjent med at bruge en ekstra time eller to om dagen på at smutte ud til staldene og ride dig en tur. Det giver ikke kun god træning, men du får samtidig gjort noget som du virkelig elsker at lave; nemlig at ride.

Grøntsager, Gulerod, Mad, Sund, Kost, Grøn, Ernæring

Spis sundt

Motion er ikke alt. Det er samtidig meget vigtigt, at vi får spist sundt. Men når hverdagen først går i gang, så ender det ofte med en omgang færdigretter´. Vi har simpelthen ikke tid til at rode rundt i nede i supermarkedet eller stå i længere tid og lave mad.

Heldigvis er der flere online sider, som for eksempel Den Grønne Asparges, som kan hjælpe. Gennem dem kan du købe grøntsagskasser hjem fyldt med frisk frugt og grønt. Samtidig får du en masse gode råd til, hvilke nemme retter du kan lave på kort tid uden at gå på kompromis med sundheden. 

Ved at købe alle de gode sager hjem på én gang gennem sådanne sider gør du det en hel del nemmere for dig selv at holde den sunde linje.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *