Tid til udklædning

a12

De sidste par år har ikke budt på mange festligheder, men nu er isolation og nedlukning forhåbentlig ved at være et lukket kapitel, og vi kan komme ud og have det sjovt igen.

Selv om man er voksen er det stadig sjovt at klæde sig ud, og der er masser af lejligheder til det i løbet af året. I februar starter det med fastelavn, hen over sommeren kommer diverse øl-fester og karnevaller og til sidst har vi Halloween.

Savner du en lejlighed til at klæde dig ud, så overvej evt. selv at invitere til kostume-party.

Klæd dig ud så det passer til temaet

Udklædningsfester er ofte med frit valg af kostume, men er du en af dem der har svært ved at vælge, så kan du altid læne dig op ad festens tema (hvis der er et) og sæsonen.

Til oktoberfester, øl-fest, sommerfest osv. er det helt oplagt med et traditionelt tyroler kostume, hvilket du selvfølgelig kan bruge igen, år efter år.

Til halloween er det måske mere oplagt at man vælger et lidt uhyggeligt kostume, hvor det til almindelige karnevaller gerne må være mere farverigt og festligt.

Lav dit eget kostume

Uanset om du er meget eller lidt kreativt er det både nemt og billigt at lave sit eget kostume.

Du kan enten bestemme dig ud fra hvad du i forvejen har derhjemme i skabet, gå en tur i genbrug eller få inspiration på nettet. Med et større budget har du selvfølgelig flere muligheder men det behøver ikke altid kræve det vilde.

Du vil blive imponeret over hvad du faktisk kan lave af en gammel t-shirt og lidt makeup.

Et gammelt lagen kan f.eks. både bruges til det klassiske spøgelse, men også til en zombie, eller en mumie. Det er kun fantasien der sætter grænser.

fest

Køb dit kostume

Gider du ikke selv arbejdet med at lave et kostume så findes der efterhånden mange butikker, både online og fysisk, der sælger kostumer til enhver lejlighed.

Du kan ofte få et kostume til et par hundrede kroner, dog er det ikke sikkert at det kan holde til ret mange sæsoner, men er du ikke typen der ville bruge det samme kostume flere gange, så er det jo også ok.

Vil du gerne have noget unikt som ingen andre har så kan du også overveje at købe dit kostume fra en udenlandsk webshop, her skal du måske blot planlægge det i god tid så varen har tid til at komme frem.

Alternativt kan du også sagtens købe et kostume og så peppe det op med lidt hjemmelavet rekvisitter. Ofte er det lige så meget accessories og sminken der afgør hvor godt et kostume bliver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *