Tre råd til en sundere hverdag

a12

Det er vigtigt at vi en gang imellem tager tid til at gøre nogle af de ting, som er allersundest for os. Det er vi nødt til at give os selv tiden til også i en hektisk, travl og krævende hverdag. Ellers vil stress og sygdom indhente os. Og det kan have varige konsekvenser for vores velbefindende.

 læsning

Træk vejret og slap helt af

Det er enormt sundt, hvis du i ny og næ ligger dig behageligt til rette og fokuserer på at trække vejret ordentligt. Her skal du fokusere på at tage nogle dybe vejrtrækninger. Det er meget vigtigt, at du forsøger at lukke lyde og alle andre sanseindtryk ude. Det kan forhindre dig i at fokusere på dit åndedrag. Du behøver ikke at ligge sådan længe, men det er en kæmpe gave at kunne. I forhold til at få kroppen helt ned i gear. Den vil hente energi af at komme ned i sådan et roligt tempo, og du vil hermed være meget bedre stillet til at gribe opgaver an. 

Fordybelse fremme indre ro

Det er også en særdeles god idé at smide dig med en bog, samle et puslespil eller lytte til et album eller en podcast. Er du i stand til at kunne fordybe dig, er du i stand til en fritagelse fuldstændig fra tanker angående arbejde, pligter og krævende gøremål. Det er en stor styrke for dig at kunne det. For ved at svinde ind i en bog eksempelvis, falder din krops tempo og energi bliver ladet op. Samtidig med at du er underholdt og lærer en masse. Sørg for at give dig selv lov til ikke at skulle tænke på f.eks. huslige pligter konstant, når du endelig har fri om aftenen. Det der ikke er livsnødvendigt, kan altså vente. 

cigaret-mand

 

 

Stop med at ryge

Rygning fremkalder og medvirker ofte til stress. Ud over de giftige stoffer du indtager og udsender til dine omgivelser. Men det er svært at stoppe med at ryge med et fuldstændigt stop fra den ene dag til den anden. I manges situation kræves en nedtrapning. Her kan det være fornuftigt nok i nogle tilfælde at gå fra cigaretter til el-cigaret med e juice. Producenter, der lever op til forventninger og krav i forhold til E-væske/E-juice til din el-cigaret kan du finde online.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *