Sådan udvælger du de bedste firmajulegaver til dine medarbejdere

a12

Driver du din egen virksomhed, eller er du på anden vis chef eller leder for en gruppe af medarbejdere? Ønsker du i forbindelse af juletid at forkæle dine medarbejdere med en firmajulegave? Så kan du med fordel holde fast i denne idé, da det med en firmajulegave er muligt for dig at vise, at du prissætter dine medarbejderes indsats på arbejdspladsen, og det kan i sidste ende være med til at fremme det gode arbejdsmiljø. Hvis du er på udkig efter firmajulegaver, er det flere ting, du med fordel kan være opmærksom på, når det kommer til valget af gave. Det handler for eksempel om at vælge nogle gaver, der vil kunne benyttes af begge køn, hvis du er interesseret i at give de samme firmajulegaver til alle dine medarbejdere.

Du kan med fordel læse med i denne artikel, hvis du kan genkende dig selv i ovenstående billede og overvejelser, og i den forbindelse mangler hjælp til, hvordan du udvælger de bedste firmajulegaver til dine medarbejdere. 

business_kvinde

Sørg for at vælge gaver, der kan gå an til begge køn

Hvis du skal give dine medarbejdere en firmajulegave, kan det ofte være en god idé at vælge den samme julegave til alle ansatte på kontoret. På denne måde slipper du for at skulle bruge ekstra tid og energi på at udvælge en personlig gave til alle dine medarbejdere, og du slipper derudover for, at der kommer en vis form for differentiering mellem, hvilke medarbejdere, der modtager hvilke gaver. Du giver kort sagt dine medarbejdere en chance for at slippe sammenligningen i forhold til, hvem, der får hvilke gaver.

Vælger du at give en fælles firmajulegave, kan det være en god idé at overveje, at det skal være en gave, der skal kunne gå an til begge køn. Du kan således for eksempel vælge at give en bestemt genstand til hjemmet, eller du kan gå mere traditionelt til værks og give dine medarbejdere en lækker gavekurv med alverdens lækkerier. Du kan nemlig være helt sikker på, at alle mennesker – mænd som kvinder – vil sætte pris på en gavekurv med en flaske god vin, en pose god kaffe og noget sødt til ganen af høj kvalitet. Hvis du ønsker at være helt sikker på, at dit gavevalg falder i god jord, kan det således være en meget god idé at gå med en gavekurv.

Læg en personlig hilsen ved gaven, så dine medarbejdere føler sig set

Det er derudover en god idé at lægge en personlig hilsen til dine firmajulegaver. På denne måde sikrer du dig, at dine medarbejdere føler sig set for deres daglige indsats.

gave

Det kan godt betale sig at flotte sig med firmajulegaven

Det kan i sidste ende godt betale sig at bruge tid på at flotte sig med firmajulegaven, da det kan være med til at øge dine medarbejderes arbejdsglæde. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *