Det skal du lære når du bliver voksen

a12

Kan du også mærke, at du endelig er ved at føle dig rigtig voksen? For nogle er der et par år, hvor man svæver lidt mellem at være et ungt menneske til at være en rigtig voksen person, men måske mangler du stadig lidt for at føle dig helt voksen?

At være voksen behøver ikke nødvendigvis at betyde, at man har købt et hus og stiftet familie – nej det betyder mere, at man er bevidst om den måde man lever på og er god til at tage ansvar for sig selv og sit liv. Hvis du ikke helt synes, at du er der endnu, så kan du se med herunder og få lidt inspiration til, hvad du skal tage med dig i voksenlivet.

regninger

Betaling af regninger til tiden

Noget, som helt unægteligt er en del af voksenlivet, og som desværre er en af de mere sure opgaver, er selvfølgelig at betale en masse forskellige regninger. Når man bliver en rigtig voksen, så kan man ikke længere regne med, at forældrene vil agere den samme økonomiske støtte, som man måske har været vant til tidligere. Nej voksne mennesker betaler forsikringer, husleje, lån, abonnementer og mange andre ting. Og så er det jo også sådan, at penge ikke vokser på træerne, og det betyder altså, at der også skal tjenes penge, så disse regninger kan blive betalt til tiden.

En god drink i lækker kvalitet

Når man bliver voksen, så er tid for billige, varme øl og dårligt blandede drinks også ved at være slut – i hvert fald hvis man sætter pris på, at man endelig har pengene og mindsettet til rent faktisk at lave noget, som smager godt, og som man ikke bare drikker, fordi man skal være helt vild fuld.

En drink, som er meget populær, og som faktisk heller ikke er så svær at lave, er gin og tonic. Da du var ung tog du sikkert en billig gin og en eller anden form for tonic eller sparkling water, som lige var den første og den bedste. Men i voksenlivet kan du godt flotte dig og købe både en gin og tonic, som rent faktisk smager godt, og som man ikke har lyst til at spytte ud efter første tår. Prøv eksempelvis den lækre fever tree mediterranean tonic og bland den op med en god gin.

Useriøs mand

Tiden går hurtigt

En sidste ting, du skal vide i denne omgang, men som ikke er en direkte opgave eller pligt, der hører med til voksenlivet omhandler tid. Når man endelig er ved at føle sig som en rigtig voksen, så er det nok også fordi, at man godt er klar over, at ens ungdom er ved at være slut, eller i hvert fald ikke er det samme som den er engang. Så som voksen skal man altså lære at føle sig komfortabel i den alder, man når til. Mange markerer ungdommen som de bedste år, men voksenlivet kan altså også noget – om man vil det eller ej. Så vær opmærksom på, at tiden går hurtigt og få noget ud af den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *